Welkom op de website van

Erve Groot Avest!

Uw specialist in:

Vers rundvlees

Vers varkensvlees

BESTEL NU!

Bed & Breakfast

Unieke natuurrijke locatie

Dichtbij de A35

BEKIJK ONZE KAMERS

Erve Groot Avest

Aanbieding 21-5 t/m 1-6

Aanbieding
21-5 t/m 1-6

Rundergehakt kilo € 11,50
Runderlappen kilo € 15,95
4 biefstukken en
4 twickelburgers samen € 18,95
Goulasvlees kilo €12,95

Black Angus pakkket;
500 gram braadvlees
4 burgers
4 lende steaks
samen € 32,,50

Barbecue pakket:
Shaslick, rundersteak,
speklap, runderbraadworst
samen € 7,50

Bij een besteding van €30,-
500 gram biefrepen €12,50

Wij bezorgen uw
bestelling graag aan huis.

Aanbiedingsprijzen worden achteraf  verrekend!

Erve Groot Avest is een vleesveeboerderij die hoort tot het landgoed van Twickel. Landgoed Twickel is het grootste landgoed van Nederland. Vlakbij de  Twentse stad Delden ligt het kasteel Twickel, een landgoed van 4000 hectare. Op het landgoed bevinden zich zo”n honderdvijftig boerderijen, die herkenbaar zijn aan de zwart-witte luiken.

Op vleesveeboerderij Erve Groot Avest houdt de familie Brandt, het Franse ras Blonde d’Aquitaine, koeien. Het zijn zeer geliefde koeien door hun zeer goede kwaliteit, hun snelle groei en hun hoge volwassen gewicht. Er zijn op dit bedrijf zo’n 60 dieren aanwezig inclusief jongvee. Het vee graast in de zomer in de wei, dat rondom de boerderij ligt. Verder verbouwen wij ook mais dat als veevoer wordt gebruikt.

De dieren worden in de winter gevoerd met kuilgras, hooi, mais, graan e.d. dat dus voornamelijk geteeld wordt op eigen grond in de directe omgeving. Door hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van het voer, kan er ook een eerlijk en lekker stukje vlees dat diervriendelijk wordt geproduceerd, worden geleverd.
Wij zijn van mening dat het zeer belangrijk en goed is om te weten waar uw stukje kwaliteitsvlees vandaan komt. Het vlees van de Blonde d’Aquitaine staat bekend om haar unieke vleeskwaliteit, mals, fijndradig, weinig vetaanzet, cholesterol-arm en natuurlijk smaakvol.

De dieren worden door een erkend slachthuis geslacht en afgesneden. Het vlees wordt door vakmensen geportioneerd en door ons zelf klein verpakt voor onze boerderijwinkel. Het vlees kan bij u thuis worden bezorgd, maar u kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan ons bedrijf in Oele.

Vers rundvlees

Bij ons vindt u natuurlijk rundvlees, dit houdt in dat er alleen natuurlijk voedsel gegeven wordt en dat er geen antibiotica wordt gebruikt. Deze werkwijze proeft u terug in het vlees.

Naar de webshop.

Vers varkensvlees

Bij ons vindt u natuurlijk varkensvlees, dit houdt in dat de dieren voornamelijk met granen worden gevoerd en dat er geen antibiotica wordt gebruikt. Dit vind u terug in de kwaliteit van het vlees.

Naar de webshop.

Bed & Breakfast

In onze oude boerderij, gelegen in het prachtig authentieke Oele, kunt u kamers huren. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Onze openingsdagen zijn:

dinsdag / woensdag / vrijdag
van 10.00 uur tot 17.00 uur
zaterdags van 10.00 uur tot 14.00 uur

Bestellen via mail/telefoon/app of webwinkel kan ook. Dan kunnen we overleggen wanneer u de bestelling haalt of dat we deze bezorgen!!

Ook te verkrijgen

  • Diverse vleesschotels

  • Worstpakketjes

  • Eigen  gemaakte vleeswaren

  • Gourmetschotels

  • Fondue schotels

  • Borrelhapplankjes

Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

© Copyright - Erve Groot Avest | Designed by TesoDesign